Cherry-Vanilie Crocantă

Cherry-Vanilie Crocantă
Cherry-vanilie Crisp este un vegetarian desert. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 365 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți migdale, extract de vanilan, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Înghețată de fasole de cireșe-vanilie cu sos de cireșe, Zahăr Vanilat Peach Crisp, și BlackBerry Vanilla Crisp (Fără Gluten).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți un vas de copt de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
2
Aruncați cireșele într-un castron mare cu 1/2 cană de zahăr, romul, vanilia, scorțișoara, sarea și 2 linguri de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Transferați în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
4
Bateți restul de 1/4 cană de făină, ovăzul, migdalele și restul de 1/4 cană de zahăr într-un bol mediu. Se amestecă untul topit până se combină, apoi se presară amestecul peste cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
Dulceață De Afine De Bună CalitateDulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Coaceți până când umplutura clocotește și toppingul se rumenesc, 50 de minute până la 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru ServireSalată De Rucola, Pentru Servire
6
Lăsați să se răcească ușor înainte de servire.
7
Fotografie de Kana Okada
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista