Cherry Crisp este un vegetarian desert. Această rețetă face 8 porții cu 330 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare, migdale, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cherry Crisp, Cherry Crisp, și Cherry Crisp.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti umplutura, combinați cireșele, 1/3 cană zahăr granulat, amidon de porumb, suc, extract de migdale și sare într-un castron mare; aruncați ușor. Puneți amestecul de cireșe într-un vas de copt de 11 x 7 inch acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Extract De Migdale
Spray De Gătit
Amidon De Porumb
Cireșe
Suc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
3
Pentru a pregăti toppingul, lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
4
Combinați făina, ovăzul, zahărul brun și 1/8 linguriță de sare într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Tăiați untul răcit cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Se amestecă migdalele feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Feliate
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Presărați uniform amestecul de ovăz peste amestecul de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe
7
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până când umplutura este spumoasă și toppingul este crocant.