Cheesesteak
Cheesesteak ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1134 calorii, 74G de proteine, și 75g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 6.95 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, uleiul de struguri, untul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Philly Cheesesteak, Cheesesteak lui Sunny, și Supă De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare sau tavă, încălziți uleiul la foc mediu-mare timp de 1 minut, apoi adăugați ceapa, 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper. Gatiti ceapa pana se caramelizeaza, amestecand pe tot parcursul procesului, 5 pana la 6 minute.
Scoateți și păstrați cald.
Întindeți untul înmuiat pe interiorul rulourilor și gătiți, cu unt în jos, pe o tavă până se rumenesc, 1 până la 2 minute.
Scoateți rulourile, adăugați friptura crudă pe tavă și presărați sare și piper. Gatiti scurt, tocand carnea in bucati mici cu doua spatule metalice.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 2 minute.
Porționați carnea în patru grămezi și acoperiți fiecare grămadă cu 3 felii de provolone. Continuați să gătiți până când brânza se topește (punerea capacului și adăugarea puțină apă în tigaie poate ajuta la acest pas). Acoperiți fiecare grămadă cu o rolă rumenită și glisați o spatulă sub carne pentru a o ridica cu rola.