Cheesecake-ul Junior din New York fără zahăr
Această rețetă servește 8 și costă 2,06 USD pe porție. O porție conține 601 calorii, 11g de proteine, și 57G de grăsime. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați îndulcitorul de xilitol, sarea, ouăle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 11 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scăzut De Grăsimi De Zahăr Gratuit New York Stil Cheesecake, Keto Cheesecake-Stil Fără Gluten Din New York, și Absolut cel mai bun Cheesecake din New York (de pasăre) (fără Gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru crustă: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți Generos fundul și părțile laterale ale unei tigaie cu formă de arc de 9 inci (de preferință antiaderentă). Înfășurați exteriorul cu folie de aluminiu, acoperind fundul și extinzându-se până la capăt, astfel încât apa să nu se scurgă în tort pe măsură ce se coace.
Așezați ambele făină, xilitolul și sarea într-un robot de bucătărie și procesați timp de 15 secunde.
Adăugați untul și pulsul până când amestecul se strânge, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați 1 lingură de smântână și gălbenușul de ou. Pulse până când se formează un aluat moale, ușor lipicios. Dacă este încă rigid, adăugați o altă lingură de cremă. Făinați degetele și apăsați ușor aluatul în fundul tigaiei pregătite cu formă de arc până când este acoperit.
Coaceți crusta doar până când nu mai arată umedă pe partea de sus și se simte setată când o atingeți (nu se coace prea mult), 7 până la 8 minute. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă. Lăsați cuptorul pornit.
Pentru umplutură: bateți împreună 1/2 cană de xilitol, săgeata și un pachet de cremă de brânză într-un castron mare cu un mixer electric (folosind atașamentul cu palete dacă îl aveți) la aproximativ 3 minute pentru a face un aluat de pornire stabil. Amestecați crema de brânză rămasă, câte un pachet pe rând, răzuind vasul după adăugarea fiecăruia, aproximativ încă 3 minute.
Măriți viteza mixerului la mediu și bateți în restul de 1/2 cană de xilitol.
Adăugați ouăle, bătând bine. Aluatul va arăta ușor, cremos, aerisit și aproape ca niște nori umflați. Aveți grijă să nu se amestecă peste!
Puneți aluatul peste crusta de pâine scurtă coaptă.
Așezați tigaia cu formă de arc în centrul unei tigaie mari de mică adâncime și adăugați apă fierbinte în tigaia mai mare, astfel încât să ajungă la aproximativ 1 inch în partea laterală a formei de arc.
Coaceți până când marginea este maro auriu deschis și tortul este bej galben deschis, aproximativ 1 oră. Dacă centrul este încă foarte jiggly, lăsați tortul să se coacă încă 5 până la 10 minute.
Scoateți ușor tortul din Baia de apă, transferați-l într-un suport de sârmă, îndepărtați folia și lăsați-l pe suport timp de cel puțin 2 ore și până la 4 ore. Cu cât îl mutați mai puțin, cu atât este mai puțin probabil ca tortul să se crape. După ce s-a răcit, lăsați tortul în tigaie, acoperiți ușor cu folie de plastic și refrigerați peste noapte până când este complet rece.
Pentru a servi, scoateți inelul cu formă de arc din tort și serviți din partea de jos a tigaiei (nu încercați să-l transferați pe un platou de servire). Acoperiți orice tort rămas și dați-l la frigider până la 3 zile. Nu înghețați acest tort.