Cheesecake de dovleac fără gluten necesită în jur 3 ore și 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 1.57 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 488 calorii, 10g de proteine, și 38g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 174 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de scorțișoară măcinată, extract de vanillan, piure de dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Pumpkin White Chocolate Mousse Cheesecake {Fără Ouă, Ușor Fără Gluten}, Brownies Cu Brânză De Dovleac (Fără Gluten + Fără Zahăr Rafinat), și Cheesecake Cu Dovleac (Fără Cereale, Fără Gluten).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți făina de migdale, migdalele tăiate, 1/4 cană de zahăr, bicarbonatul de sodiu și 1/4 linguriță de scorțișoară împreună într-un bol; amestecați untul până când amestecul de migdale este umezit uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Sfărâmate
Brutarii Sau Zaharul Ultrafin
Mazăre Cu Cocă Violet
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Crostini Cu Usturoi, Optional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Turnați amestecul de migdale într-o tigaie cu formă de arc de 10 inci și apăsați ferm în fund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când crusta este setată, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți crusta din cuptor și reduceți temperatura la 325 grade F (165 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Așezați o tigaie cu apă fierbinte pe raftul inferior al cuptorului pentru a ajuta la reducerea crăpării în cheesecake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
7
Bateți crema de brânză, smântâna, piureul de dovleac, 1 cană zahăr, ouă, 1 linguriță scorțișoară, ghimbir, extract de vanilie și sare împreună într-un bol mare folosind un mixer electric, răzuind frecvent fundul și părțile laterale ale bolului, până când umplutura este netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Conserve De Dovleac
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se toarnă umplutura peste crusta fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
9
Așezați tigaia pe suportul central în cuptor și coaceți până când vârfurile de cheesecake în Centru, 1 oră până la 1 oră 15 minute. Se răcește la temperatura camerei înainte de a îndepărta părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
10
Transferați cheesecake-ul pe o farfurie de servire și acoperiți ușor cu folie de plastic. Se răcește la frigider înainte de servire, cel puțin 2 ore.