Această rețetă vegetariană servește 12 și costă $1.71 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 649 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, ghimbir măcinat, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes de Grapefruit roz cu glazură de brânză cremă de Grapefruit roz, Compot roz de Grapefruit și portocale cu iaurt de ghimbir, și Pink Grepfrut, Pineapple & Ginger Sparkler {Hydration Challenge}.
Instrucțiuni
1
Poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 350 F. Unt tigaie cu arc de 9 inci cu laturi înalte de 2 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Cuptor
2
Amestecați biscuiții graham și zahărul în procesor cu firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Graham întregi, Rupti în Bucăți Mari
Zahăr
3
Adăugați 1/2 cană de unt. Amestecați până când firimiturile se țin împreună; apăsați pe părțile de jos și în sus ale tigaiei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți crusta până începe să culoare, aproximativ 15 minute; se presara cu ghimbir tocat. Mișto. Reduceți temperatura cuptorului la 325 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Stivuiți 3 foi lungi de folie lată de 18 inci pe suprafața de lucru.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
6
Așezați tigaia pentru tort în centru. Îndoiți folia perfect pe părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Folie De Aluminiu
1
Aduceți smântână și ghimbir proaspăt la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Proaspăt
Cremă
2
Se ia de pe foc; capac. Abrupt 30 de minute. Cremă de tulpină. Se amestecă conservele și 1 lingură de apă într-o cratiță mică la foc mediu până când conservele se topesc; se strecoară într-un castron mic. Aruncați solidele; rezervați jeleu de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
Ghimbir
Cremă
Jeleu
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
3
Folosind mixer electric, bate crema de branza intr-un castron mare pana se omogenizeaza. Bateți zahărul, ghimbirul măcinat, vanilia și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Ghimbir
Cremă De Brânză
Vanilie
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
5
Adăugați 2 linguri de jeleu de ghimbir și bateți până se omogenizează. Bateți treptat în cremă strecurată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
Cremă
Jeleu
6
Transferați în crusta pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Așezați tigaia de tort într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Formă De Tort
8
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților tăvii de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Formă De Tort
9
Puneți tortul în baie de apă în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Coaceți tortul până se fixează ușor, se rumenesc deasupra și începe să se crape în jurul marginilor, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Scoateți din apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
12
Îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
13
Puneți tortul fierbinte, neacoperit, la frigider și răciți peste noapte. Faceți înainte se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați tortul răcit. Păstrați jeleul de ghimbir la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir
Jeleu
1
Tapetați placa mare cu mai multe straturi de prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
2
Tăiați toate coaja și îndepărtați grapefruitul. Lucrând peste castron, tăiați între membrane pentru a elibera segmente; așezați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare, apăsând pentru a absorbi excesul de lichid. Do ahead poate fi pregătit cu 8 ore înainte. Răciți, schimbând prosoapele după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Bol
3
Tăiați în jurul crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
4
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Întindeți 1/4 cană de jeleu de ghimbir peste umplutură; acoperiți cu grapefruit, apoi periați cu jeleu de ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Ghimbir
Kilograme De Mure (aproximativ
Jeleu
6
Se presară cu ghimbir cristalizat. Faceți înainte se poate face cu 1 oră înainte. Chill.