O porție conține 454 calorii, 7g de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, apă, căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Cheesecake Cu Căpșuni, Plăcintă Cu Brânză Cu Căpșuni, și Dip Cu Cheesecake Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 325 F și aranjați un suport în mijloc. Acoperiți cu generozitate fundul și părțile laterale ale unei tigaie cu arc de 9 inci cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați firimiturile de napolitane și untul topit într-un castron mediu și amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
(55 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Turnați amestecul de firimituri în tigaia pregătită și, folosind fundul unei căni de măsurare, apăsați uniform în partea de jos și ușor în sus pe laturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se amestecă împreună zahărul și făina într-un castron mediu și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați crema de brânză în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu cu palete și bateți la viteză medie până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Cu mixerul în funcțiune, turnați încet amestecul de zahăr-făină și bateți până se încorporează. Opriți mixerul ocazional pentru a răzui părțile laterale ale bolului și paleta, după cum este necesar.Cu mixerul la foc mic, adăugați coaja de lămâie și vanilia și apoi turnați încet smântâna; se amestecă până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Nonpareils Argintii
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați gălbenușul de ou, apoi ouăle întregi 1 la un moment dat, permițând fiecărui ou să se încorporeze complet înainte de a adăuga următorul. Opriți mixerul ocazional pentru a răzui părțile laterale ale bolului și paleta, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se toarnă umplutura în crusta pregătită și se întinde într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Coaceți până când doar marginile tortului se rumenesc și centrul este abia setat, aproximativ 45 până la 60 de minute. Opriți cuptorul și lăsați tortul să se răcească în cuptor timp de 1 oră. (Se va coace puțin mai mult pe măsură ce stă în cuptorul încins.)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți cheesecake-ul din cuptor și așezați-l pe un suport de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Așezați o foaie de copt peste cheesecake și lăsați-o să se răcească, îndepărtând cu grijă foaia de copt la fiecare 30 de minute pentru a șterge orice condens care s-a format pe partea inferioară, până când tigaia cu formă de arc este călduță la atingere, aproximativ 1 1/2 ore în total.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Creveți Sotați
1
Așezați căpșunile și zahărul într-o cratiță medie, nereactivă și amestecați până când boabele sunt acoperite cu zahăr. Se pasează cu un masher de cartofi până când aproximativ jumătate din căpșuni sunt complet zdrobite, dar rămân câteva bucăți de dimensiuni medii, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Așezați tigaia la foc mare și gătiți, amestecând ocazional, până se formează bule de-a lungul marginii tigaiei, aproximativ 5 minute. Îndepărtați orice spumă de pe suprafața sosului cu o lingură și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați coaja de lămâie și sucul, amestecați pentru a combina și aduceți la fierbere completă, gătind până când spuma acoperă suprafața, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
4
Scoateți de pe foc și degresați și aruncați spuma.Dacă sosul are nevoie de îngroșare, bateți apa măsurată și amidonul de porumb într-un castron mic până când se combină și nu rămân bulgări. Puneți tigaia la foc mediu, aduceți amestecul de căpșuni la fierbere și adăugați amestecul de amidon de porumb puțin câte puțin, șoptind frecvent, până când sosul s-a îngroșat la consistența dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se ia de pe foc.
6
Lăsați sosul să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Transferați într-un recipient cu capac etanș și refrigerați până la răcire sau până la 3 days.To asamblați: când sunteți gata de servit, rulați un cuțit în jurul marginii interioare a tăvii pentru tort. Deblocați și scoateți inelul exterior.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Așezați cheesecake-ul pe un vas de servit, turnați sosul de căpșuni deasupra, feliați și serviți.