Chard Elvețian Sotat Cu Usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să încercați Chard elvețian sărat. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 81 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 50 de cenți pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți oțet de vin stropit, sare kosher, fulgi de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată elvețiană de brânză cu iaurt usturoi, Bucatini cu ciorbă elvețiană și pesmet usturoi, și Paste usturoi cu brânză elvețiană și fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Adăugați uleiul într-o tigaie mare cu usturoiul și fulgii de ardei roșu. Gatiti la foc mediu pana cand usturoiul devine auriu.
Scoateți usturoiul și aruncați-l.
Adăugați coastele elvețiene tocate și sotati până la moale, aproximativ 4 minute.
Se adaugă frunzele de ciorbă elvețiană și se condimentează cu sare, după gust. Gatiti pana cand frunzele sunt ofilite. Se amestecă un strop de oțet de vin roșu.