Chard elvețian și Ricotta salata ou coace

Chard elvețian și Ricotta salata ou coace
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Coacerea cu ouă elvețiană și Ricotta Salatan ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 358 calorii, 22g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Penne cu brânză elvețiană și Ricotta, Prăjituri elvețiene cu brânză și Ricotta, și Paste Ricottan și Chard elvețian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați mătgul și tăiați capetele decolorate ale tulpinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
2
Tăiați tulpina centrală din frunze cu o incizie în formă de V care urmează forma conică a tulpinii. Tăiați subțire tulpinile și lăsați-le deoparte. Tăiați frunzele.
3
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, topiți 2 linguri. unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați tulpini de smog și 1/2 linguriță. sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
SareSare
5
Adăugați frunze de bietă și usturoi. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când frunzele sunt fragede. Se amestecă piperul alb. Se lasă deoparte și se lasă să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
UsturoiUsturoi
Chard ElvețianChard Elvețian
6
Unt un 9-cu 12-in. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Se întinde bietă gătită pe fund și se presară cu ricotta salata. Într-un castron mare, amestecați ouăle, smântâna și restul de 1/2 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta SalataBrânză Ricotta Salata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Chard ElvețianChard Elvețian
CremăCremă
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Se toarnă peste bietă și ricotta salata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta SalataBrânză Ricotta Salata
Chard ElvețianChard Elvețian
9
Se presară cu gruyre, se acoperă cu folie de plastic și se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
10
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți folia de plastic din ouă și coaceți până când setul și blatul se rumenesc, 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
12
Se servește fierbinte, tăiat în pătrate.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista