Chap Chai (Fructe De Mare-Supa De Legume)
Chap Chai (fructe de mare-Supa de legume) este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 86 calorii. Această rețetă servește 13. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați creveți, ceapă verde tăiată julienne, varză napa și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Încercați Supă De Nucă De Cocos-Fructe De Mare (Rassa De Fructe De Mare), Coreeană Chap Chae (Vegetarian), și Chap Chye (Tocană De Legume Mixte) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ciupercile și 2 căni de apă clocotită; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți ciupercile și tăiați-le în benzi late de 1/4 inch; pus deoparte.
Tăiați calmarul în inele groase de 1/4 inch; pus deoparte.
Aduceți 1/2 cană de apă la fiert într-un cuptor olandez mare.
Adăugați scoici; acoperiți și gătiți 3 minute sau până când cojile se deschid. Aruncați orice coajă nedeschisă.
Îndepărtați scoicile cu o lingură cu fante; pus deoparte.
Se toarnă lichidul de gătit într-un castron; pus deoparte.
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi, și saut 2 minute sau până la aur.
Adăugați lichid de gătit rezervat, ridiche daikon, creveți și bulion. Aduceți la fierbere; gatiti 2 minute.
Adăugați bile de pește; gatiti 1 minut.
Adăugați ciuperci, calmar, scoici, varză și ingredientele rămase; gătiți un minut suplimentar.
Notă: Această supă este grozavă în ziua în care este făcută, dar se va păstra până la o săptămână într-un recipient etanș la frigider. Reîncălziți încet la foc mic.