Chai Plăcintă Cu Cremă
Chai Cream Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,04 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 391 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, ouă, aluat de plăcintă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu căpșuni și smântână, Piersici și batoane de plăcintă cu cremă, și Tort De Înghețată Prăjită Cu Plăcintă Cu Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Rulați aluatul într-un cerc de 12 inci; Se potrivesc într-o farfurie de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit. Ori marginile sub, și flaut.
Coaceți piecrust conform instrucțiunilor pachetului. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Combinați laptele și următoarele 4 ingrediente (prin ghimbir) într-o cratiță medie, grea, la foc mediu-mare; gătiți până când amestecul ajunge la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii.
Adăugați punga de ceai; acoperiți și lăsați să stea 15 minute. Se strecoară amestecul printr-o sită peste un bol și se aruncă solidele. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie și gătiți la foc mediu-mare până când laptele ajunge la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii.
Combinați zahărul, amidonul de porumb, sarea și ouăle într-un castron mare, amestecând bine. Adăugați treptat amestecul de lapte fierbinte în amestecul de zahăr, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie și gătiți la foc mediu 10 minute sau până când este gros și Bulbuc, amestecând continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă untul.
Puneți tigaia într-un castron mare umplut cu gheață timp de 10 minute sau până când umplutura Se răcește, amestecând ocazional. Se amestecă amestecul în crustă; acoperiți suprafața cu folie de plastic. Se răcește 3 ore sau până se fixează; îndepărtați folia de plastic. Placinta de Top cu topping batut; garnisiți cu scorțișoară măcinată.