Ceviche Tostadas
Ceviche Tostadas este un fără gluten și pescatarian hor d ' oeuvre. O porție conține 56 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 35. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânzeturi cu creveți, cheddar și Monterey jack, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceviche Tostadas, Ceviche Tostadas, și Creveți "Ceviche" Tostadas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare de sticlă.
Adăugați creveți; aruncați pentru a acoperi uniform. La frigider 20 min.
Mash avocado cu crema de branza intr-un castron mic; răspândit pe coji de tostada.
Scurgeți amestecul de creveți; lingura pe cojile tostada.
Se presară cu brânză mărunțită.