Cele mai solicitate brioșe cu ciocolată cu banane ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 1 și costă 5,12 USD pe porție. O porție conține 3830 calorii, 64G de proteine, și 168g de grăsime. 143 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, sare, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Încercați Brioșe Cu Ciocolată Cu Banane, Brioșe Cu Ciocolată Cu Banane, și Brioșe Cu Banane Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați cupele de briose cu spray de gătit sau tapetați cu căptușeli de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De Brioșă
Cuptor
2
Bateți zahărul, untul, semințele de in, vanilia și ouăle împreună într-un castron cu un mixer electric până când sunt netede și cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De In
Vanilie
Unt
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Cerneti faina, sarea si bicarbonatul de sodiu impreuna intr-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se amestecă amestecul de zahăr cremă, 1/2 cană la un moment dat, în amestecul de făină până când se încorporează complet și aluatul este rigid. Bateți bananele în aluat cu un mixer electric la scăzut. Îndoiți chipsurile de ciocolată și nucile în aluat; lingură în cupele de brioșe pregătite, umplând fiecare cană cu 3/4.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Banane
Nuci
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Garnituri De Brioșă
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată, aproximativ 25 de minute. Se răcește în cutii timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.