Cele Mai Bune Varză De Bruxelles Vreodată
Cele mai bune varză de Bruxelles vreodată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 297 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de slănină, arpagic, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Varză de Bruxelles Baaji (varză de Bruxelles condimentată indiană), Kittencal ' s Roasted Brussels / varză de Bruxelles, și Varza de Bruxelles din Marea Britanie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capetele tulpinii de pe varza de Bruxelles și îndepărtați orice frunze exterioare dure. Înjumătățiți mugurii pe lungime, apoi tăiați-i în fâșii de julienne.
Încălziți uleiul și untul împreună într-o oală grea.
Adăugați slănina și gătiți la foc mediu-mic până când își face grăsimea și devine aurie, 5 până la 6 minute.
Adăugați morcovii și gătiți, amestecând continuu, până când încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați mugurii în oală, aruncați bine și gătiți, amestecând, până când sunt crocante-fragede, 5 minute.
Se presară cu arpagic și se servește imediat.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;