Ceapă La Grătar

Ceapă La Grătar
Nevoie de o garnitură fără gluten? Ceapa la grătar ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 124 calorii, 1g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 25 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, bulion de pui, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Pizza la grătar cu cârnați fierbinți, ardei și ceapă la grătar și Ricotta de Oregano, Tandoori la grătar - Umăr de miel marinat cu iaurt cu ceapă la grătar și fasole verde, și Sandvișuri de miel la grătar cu ceapă verde la grătar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Îndepărtați stratul exterior de ceapă. Feliați o secțiune mică de la un capăt al fiecărei cepe și faceți o mică gaură în centru. Umpleți centrul fiecărei cepe cu un cub de bouillon și 2 linguri de unt sau margarină. Înlocuiți partea superioară a cepei și înfășurați în folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
UntUnt
CeapăCeapă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Puneți ceapa pe grătar la foc indirect și închideți capacul. Gatiti timp de 1 ora sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți blaturile și tăiați-le în bucăți de mărimea mușcăturii.
5
Așezați într-un vas de servit cu toate sucurile din folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista