Ceapă Florentină Umplută

Ceapă Florentină Umplută
Ceapa umplută florentină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 217 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,17 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 56 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pui Umplut Florentin, Scoici Umplute Florentin, și Scoici Umplute Florentin.

Instrucțiuni

1
Cojiți ceapa și tăiați-o pe jumătate în cruce. Gatiti intr-un cuptor olandez mare in apa sarata clocotita pentru a acoperi 15 minute sau pana cand este aproape frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Tăiați o felie subțire de jos (capătul rotunjit) al fiecărei jumătăți, formând o bază pentru ca ceapa să stea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
BazaBaza
3
Așezați ceapa într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Îndepărtați centrele de ceapă, lăsând cochilii groase de 1 inch. Se toacă centrele, rezervând 1 cană de ceapă tocată pentru umplutură. Rezervați ceapa rămasă pentru o altă utilizare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Coji De PasteCoji De Paste
CeapăCeapă
5
Sotati spanacul, usturoiul si 1 cana de ceapa tocata in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare aproximativ 4 minute sau pana cand spanacul este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți amestecul din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Topiți untul în aceeași tigaie la foc mediu. Se amestecă făina și următoarele 3 ingrediente până se omogenizează. Se amestecă laptele și se gătește, amestecând constant, 2 până la 3 minute sau până se îngroașă. Reduceți căldura la minim; amestecați crema de brânză, amestecând până se topește. Se amestecă amestecul de spanac. Se amestecă amestecul fierbinte uniform în jumătăți de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SpanacSpanac
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți la 350 timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se presară uniform cu parmezan și se coace încă 15 minute sau până se rumenesc și se bulbucează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În56 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista