Ceapa umplută florentină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 217 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,17 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 56 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Pui Umplut Florentin, Scoici Umplute Florentin, și Scoici Umplute Florentin.
Instrucțiuni
1
Cojiți ceapa și tăiați-o pe jumătate în cruce. Gatiti intr-un cuptor olandez mare in apa sarata clocotita pentru a acoperi 15 minute sau pana cand este aproape frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Tăiați o felie subțire de jos (capătul rotunjit) al fiecărei jumătăți, formând o bază pentru ca ceapa să stea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Baza
3
Așezați ceapa într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Îndepărtați centrele de ceapă, lăsând cochilii groase de 1 inch. Se toacă centrele, rezervând 1 cană de ceapă tocată pentru umplutură. Rezervați ceapa rămasă pentru o altă utilizare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Coji De Paste
Ceapă
5
Sotati spanacul, usturoiul si 1 cana de ceapa tocata in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare aproximativ 4 minute sau pana cand spanacul este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Usturoi
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți amestecul din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Topiți untul în aceeași tigaie la foc mediu. Se amestecă făina și următoarele 3 ingrediente până se omogenizează. Se amestecă laptele și se gătește, amestecând constant, 2 până la 3 minute sau până se îngroașă. Reduceți căldura la minim; amestecați crema de brânză, amestecând până se topește. Se amestecă amestecul de spanac. Se amestecă amestecul fierbinte uniform în jumătăți de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Spanac
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Coaceți la 350 timp de 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Se presară uniform cu parmezan și se coace încă 15 minute sau până se rumenesc și se bulbucează.