Ceapă dulce și acră

Ceapă dulce și acră
Dacă aveți aproximativ 35 minute pentru a petrece în bucătărie, ceapa dulce și acru ar putea fi un minunat fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această garnitură are 156 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,46 USD pe porție. 141 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Cap la magazin și ridica ceapa perla, sare, miere, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ceapă Agrodolce (ceapă dulce și acră), Ceapă dulce și acră, și Ceapă dulce și acră.

Instrucțiuni

1
Curățați ceapa: cea mai grea parte a acestei rețete este decojirea cepei. Dacă utilizați ceapă perlată sau cipollini mici, albiți-le în apă clocotită timp de aproximativ un minut și apoi scufundați-le în apă cu gheață pentru a opri gătitul. Tăiați capetele rădăcinii și tulpinii, iar pielea de hârtie ar trebui să alunece imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CipolliniCeapă Cipollini
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2
Dacă utilizați ceapa clocotită mai mare, așa cum am făcut aici, feliați capătul tulpinii de pe ceapă și curățați-o așa cum ați face o ceapă normală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Fierbeți ceapa: aduceți o oală cu apă sărată la fierbere și fierbeți ceapa timp de 4-10 minute sau până când sunt fragede. Ceapa mai mică va avea nevoie de mai puțin timp. Le vrei al dente, nu moi, pentru că vor găti puțin mai mult în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Se scurge bine ceapa și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Se prăjește ceapa: se pune o tigaie fierbinte la foc mediu-mare și se adaugă uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Lăsați uleiul de măsline să se încălzească un minut sau două și adăugați ceapa. Vor scuipa puțin pentru că sunt plini de umiditate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Lăsați-i să sfârâie până obțineți niște rumenire pe câteva părți ale cepei, aproximativ 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați amestecul de miere și oțet în tigaie: între timp, amestecați energic mierea și oțetul până când mierea se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați-l în tigaie. Va scuipa și va sfârâi violent. Întoarceți ceapa pentru a acoperi cu amestecul și reduceți focul la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Presară sare peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1
Lăsați amestecul de oțet-miere să fiarbă până la un sirop gros. Întoarceți ceapa des pentru a acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
2
Serviți fierbinte sau la temperatura camerei, cu puțină stropire de sare fantezie precum fleur de sel, dacă aveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista