Ceapă caramelizată și ciuperci Bisque

Ceapă caramelizată și ciuperci Bisque
Ceapa caramelizată și biscuiții de ciuperci ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 15 și costă $1.62 pe portie. O porție conține 109 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați bulion de legume, sherry, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 37 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 14%. Încercați Ceapă caramelizată și ciuperci Bisque, Frittata de ciuperci caramelizate și ceapă, și Supă caramelizată de ceapă și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu; adăugați ceapa. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, 35 de minute sau pana cand ceapa se rumeneste usor si foarte frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați usturoi și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Adăugați 1 cană bulion, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei (se poate face înainte până în acest punct.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți ceapa de pe foc; acoperiți și răciți până când este gata să pregătiți restul de supă). Se amestecă 2 căni de bulion; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 30 de minute.
6
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ciuperci și gătiți 8 până la 10 minute, amestecând o dată sau de două ori, până când ciupercile se rumenesc ușor și lichidul s-a evaporat; se amestecă 1/2 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
9
Procesați supa, în loturi, într-un blender sau robot de bucătărie 2 minute sau până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Reveniți la cuptorul olandez. Se amestecă restul de 1 1/2 căni de bulion și frișcă; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Se ia de pe foc; se amestecă sherry, suc de lămâie, 1/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
11
Pentru a servi, puneți supa în boluri individuale și acoperiți uniform cu ciuperci; dollop fiecare cu smântână, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
12
Faceți înainte: pentru a începe această rețetă, începeți cu o zi înainte și caramelizați ceapa până la adăugarea a 2 căni de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
DificultateExpert
Gata În1 h, 37 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista