Ceapă caramelizată și ciuperci Bisque
Ceapa caramelizată și biscuiții de ciuperci ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 15 și costă $1.62 pe portie. O porție conține 109 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați bulion de legume, sherry, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 37 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 14%. Încercați Ceapă caramelizată și ciuperci Bisque, Frittata de ciuperci caramelizate și ceapă, și Supă caramelizată de ceapă și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu; adăugați ceapa. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, 35 de minute sau pana cand ceapa se rumeneste usor si foarte frageda.
Adăugați usturoi și gătiți 1 minut.
Adăugați 1 cană bulion, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei (se poate face înainte până în acest punct.
Scoateți ceapa de pe foc; acoperiți și răciți până când este gata să pregătiți restul de supă). Se amestecă 2 căni de bulion; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 30 de minute.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci și gătiți 8 până la 10 minute, amestecând o dată sau de două ori, până când ciupercile se rumenesc ușor și lichidul s-a evaporat; se amestecă 1/2 linguriță sare.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Procesați supa, în loturi, într-un blender sau robot de bucătărie 2 minute sau până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Reveniți la cuptorul olandez. Se amestecă restul de 1 1/2 căni de bulion și frișcă; se aduce la fierbere.
Se ia de pe foc; se amestecă sherry, suc de lămâie, 1/4 linguriță sare și piper.
Pentru a servi, puneți supa în boluri individuale și acoperiți uniform cu ciuperci; dollop fiecare cu smântână, dacă doriți.
Faceți înainte: pentru a începe această rețetă, începeți cu o zi înainte și caramelizați ceapa până la adăugarea a 2 căni de bulion.