Ceapă caramelizată și ciuperci Bisque

Ceapă caramelizată și ciuperci Bisque
Ceapa caramelizată și biscuiții de ciuperci ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 15 și costă $1.62 pe portie. O porție conține 109 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați bulion de legume, sherry, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 37 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 14%. Încercați Ceapă caramelizată și ciuperci Bisque, Frittata de ciuperci caramelizate și ceapă, și Supă caramelizată de ceapă și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu; adăugați ceapa. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, 35 de minute sau pana cand ceapa se rumeneste usor si foarte frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați usturoi și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Adăugați 1 cană bulion, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei (se poate face înainte până în acest punct.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți ceapa de pe foc; acoperiți și răciți până când este gata să pregătiți restul de supă). Se amestecă 2 căni de bulion; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
5
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 30 de minute.
6
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați ciuperci și gătiți 8 până la 10 minute, amestecând o dată sau de două ori, până când ciupercile se rumenesc ușor și lichidul s-a evaporat; se amestecă 1/2 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
9
Procesați supa, în loturi, într-un blender sau robot de bucătărie 2 minute sau până la omogenizare, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Reveniți la cuptorul olandez. Se amestecă restul de 1 1/2 căni de bulion și frișcă; se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Se ia de pe foc; se amestecă sherry, suc de lămâie, 1/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
11
Pentru a servi, puneți supa în boluri individuale și acoperiți uniform cu ciuperci; dollop fiecare cu smântână, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
12
Faceți înainte: pentru a începe această rețetă, începeți cu o zi înainte și caramelizați ceapa până la adăugarea a 2 căni de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
DificultateExpert
Gata În1 h, 37 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista