Ceai verde-tort de migdale cu Sorbet de ceai verde

Ceai verde-tort de migdale cu Sorbet de ceai verde
Ceai verde-tort de migdale cu Sorbet de ceai verde este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 267 calorii. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați foarte multă apă, apă, cremă de tartru și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Încercați Homemade Starbucks Ceai Verde Frappuccino, Ceai Cu Gheață Thailandeză, și Long Island Iced Tea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sorbetul, turnați 3/4 cană de apă fierbinte peste 6 pungi de ceai într-un bol; abrupt 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
SorbetSorbet
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Scoateți și aruncați pungile de ceai; ceai rece la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
3
Combinați 1 1/2 căni de apă, 1 cană de zahăr și miere într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti pana se dizolva zaharul; scoateți de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
4
Se toarnă amestecul de zahăr într-un castron mediu și se amestecă ceaiul preparat. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai PreparatCeai Preparat
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se toarnă amestecul în cutia de congelare a unui congelator de înghețată; congelați conform instrucțiunilor producătorului. Lingurați sorbetul într-un recipient sigur pentru congelator; acoperiți și congelați 3 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Vermut StropitorVermut Stropitor
6
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Pentru a pregăti tortul, acoperiți fundul unei tigaie cu formă de arc de 9 inci cu spray de gătit. Linia de jos a tigaie cu hârtie de ceară; hârtie de ceară strat cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
8
Se toarnă 1/2 cană de apă fierbinte peste 7 pungi de ceai într-un bol; abrupt 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Scoateți și aruncați pungile de ceai; ceai rece la temperatura camerei. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
10
Combinați migdalele, 2 linguri de zahăr, amidon de porumb și sare în robotul de bucătărie; procesați până la măcinarea fină (aproximativ 1 minut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Puneți gălbenușurile de ou într-un castron mare; bateți cu mixerul la viteză mare timp de 2 minute. Adăugați treptat 14 linguri de zahăr, bătând până la grosime și palid (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
12
Așezați albușurile de ou într-un castron mare. Folosind bătătoare curate și uscate, bateți albușurile cu mixerul la viteză mare până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
13
Adăugați cremă de tartru; bateți până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor albușurile de ou în amestecul de gălbenușuri de ou. Îndoiți ușor amestecul de migdale și ceaiul preparat în amestecul de albus de ou. Lingură aluat în tigaie pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Ceai PreparatCeai Preparat
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când prăjitura se rumeneste ușor și un pick de lemn introdus în centru iese curat. Răciți tortul complet în tigaie pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Scoateți părțile laterale din tigaia cu formă de arc. Slăbiți fundul tortului din tigaie folosind o spatulă. Îndepărtați cu grijă și aruncați hârtia de ceară.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
16
Serviți tortul cu sorbet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista