Ceaiul înghețat și Tart cu mentă este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $17.06 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 172 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Un amestec de zahăr, rom, frunze de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta funcționează bine ca o băutură scumpe. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 18%. Încercați tart cherry & mentă ceai cu gheață, Ceai Cu Gheață Thailandeză, și Long Island Iced Tea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați zahărul, apa și frunzele de mentă într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se încălzește pe blatul aragazului la foc mic până când zahărul s-a dizolvat și menta a infuzat siropul, aproximativ 10 minute. Se strecoară și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Într-un ulcior mare adăugați ceaiul, sucul de grapefruit și siropul de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Ceai
4
Se servește răcit peste gheață și se ornează fiecare pahar cu o crenguță de mentă.