Cea mai bună pâine de sodă irlandeză

Dacă aveți aproximativ 1 oră și 10 minute de petrecut în bucătărie, Best Ever Irish Soda Bread ar putea fi o rețetă extraordinară lacto ovovegetariană de încercat. Acest mic dejun are 534 de calorii , 11 g de proteine și 15 g de grăsimi per porție. Pentru 60 de cenți per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și luați praf de copt, zahăr, lapte de unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o rețetă foarte prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor europene. Se poate savura oricând, dar este deosebit de bun pentru st. ziua patrick . Această rețetă este pe placul a 66 de bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Rețete similare sunt Irish Soda Bread with Raisins , Irish Soda Bread By Mommie Cooks și Raspberry Soda Bread: New Take On An Irish Tradition .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți o tavă de tort de 9 inci.
Amestecați făina, zahărul, sarea, praful de copt și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare. Cu ajutorul unui tăietor de patiserie, tăiați ușor untul în amestecul de făină până se omogenizează bine și amestecați stafidele. Într-un alt castron, amestecați zara și ouăle; bateți ușor amestecul de zară în amestecul de făină.
Puneți aluatul în tava de tort pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când pâinea a crescut și blatul este auriu, 45 minute până la 1 oră. Un cuțit introdus în centrul pâinii trebuie să iasă curat. Răciți pâinea în tigaie pe un grătar timp de 10 minute înainte de a o scoate.