Ce Vise (Ciocolată) Sunt Făcute Din Tort
Ce vise (ciocolată) sunt făcute din tort necesită aproximativ 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 1114 calorii. Dacă aveți frișcă grea, amestec de prăjituri alimentare ale diavolului, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 59%. Rețete similare includ Cum se face Hummus Ultra neted de casă ... sau visele de Hummus sunt făcute din), Vise De Mentă De Ciocolată, și Tort Uimitor De Ciocolată Fără Făină Făcut Cu Frișcă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făină două tigăi rotunde de copt de 9 inci.
Se amestecă amestecul de tort, 1 cană de apă, ulei și ouă într-un arc mare până se amestecă bine.
Se toarnă aluatul în tigăi de copt pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 26 până la 31 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă. Feliați o prăjitură în jumătate pe orizontală și așezați o jumătate într-o tigaie cu formă de arc de 10 inci. Salvați restul de 3/4 tort pentru o altă utilizare.
Topiți ciocolata de copt tocată și crema de brânză într-un castron mare pentru microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând după fiecare topire, timp de 1 până la 3 minute (în funcție de cuptorul cu microunde). Puneți deoparte să se răcească.
Se amestecă 1 linguriță gelatină cu 1 lingură apă rece într-un bol mic timp de 1 minute; se adaugă apă clocotită și se amestecă până se dizolvă gelatina. Se lasă să se răcească.
Bateți 3/4 căni de frișcă grea până se spumează într-un bol mare.
Adăugați 1/2 linguriță de zahăr și amestec de gelatină; continuând să bateți până se formează vârfuri rigide. Ridicați bătătorul sau bateți drept în sus: frișca trebuie să formeze un vârf ascuțit care să-și păstreze forma. Îndoiți aproximativ 1/4 frișca în amestecul de brânză răcit cu cremă de ciocolată până când este bine amestecat; pliați frișca rămasă în amestecul de ciocolată pentru a crea o mousse.
Se întinde mousse peste tort aranjate în tigaie springform. Refrigerați în timp ce pregătiți următorul strat.
Bateți gălbenușurile de ou într-un bol mare până când gălbenușurile sunt de un galben pal. Bateți în 1/4 cană de zahăr, 3 linguri de făină și 1 linguriță de gelatină până se amestecă.
Aduceți 1 3/4 căni de frișcă grea și extract de vanilie la fiert într-o cratiță; foc mai mic până la mediu.
Se toarnă aproximativ 1/2 cană smântână fierbinte în amestecul de ouă în timp ce se agită; se amestecă amestecul de cremă rămas în castron.
Se toarnă amestecul de smântână printr-o strecurătoare în cratiță; continuați să gătiți și să amestecați până când amestecul este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri, aproximativ 10 minute. Lăsați crema să se răcească, apoi turnați peste stratul de mousse în tigaia cu formă de primăvară.
Puneți tortul în congelator în timp ce faceți stratul rămas.
Rezervați 1/2 cană chipsuri de ciocolată; turnați chipsurile de ciocolată rămase într-un castron mare.
Aduceți 1 1/2 căni de frișcă grea și unt la fiert într-o cratiță curată.
Se toarnă amestecul de smântână în castron peste chipsuri de ciocolată. Se amestecă până se omogenizează și se topește ciocolata. Lăsați amestecul să se răcească până când ganache de ciocolată începe să se îngroașe.
Îndepărtați tortul din congelator și îndepărtați gulerul tigaiei din tigaia cu formă de arc.
Se toarnă ganache de ciocolată peste tort; folosiți o spatulă pentru a răspândi uniform ciocolata peste partea superioară și laterală a tortului. Apăsați rezervat 1/2 cană chipsuri de ciocolată de-a lungul părții laterale a tortului. La frigider până este gata de servit.