Caserola de pizza cu rețetă înainte ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 9 ore și 40 de minute. Această rețetă servește 6 și costă 1,51 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 550 calorii. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de conserve de roșii, cârnați ușori de porc, paste rotini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma brânza de pizza, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Caserola Pentru Pizza Înainte, Caserola Pentru Micul Dejun Înainte, și Caserola De Pui Make-Ahead pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În tigaie de 10 inci, gătiți cârnați la foc mediu-mare 8 până la 10 minute, amestecând frecvent, până când nu mai este roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
În vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri), amestecați apă, sos de pizza și roșii. Se amestecă cârnații fierți, pastele nefierte și măslinele (pastele trebuie acoperite complet cu sos). Acoperiți bine cu folie; la frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pizza
Tomate
Cârnați
Măsline
Paste
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Folie De Aluminiu
3
Când este gata de coacere, încălziți cuptorul la 177°. se amestecă caserola; se acoperă cu folie și se coace 1 oră până la 1 oră 15 minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
4
Descoperiți vasul de copt; amestecați amestecul.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Se presară cu brânză; coaceți neacoperit cu 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.