Caserola de orez Cajun cu pui și orez sălbatic

Caserola de orez Cajun cu pui și orez sălbatic
Caserola de orez cu pui și orez sălbatic Cajun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 744 calorii, 36g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de unt, castane de apă, cremă de supă de ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării Creole. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Caserola de pui și orez sălbatic, Caserola de pui și orez sălbatic, și Caserola de pui și orez sălbatic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Coaceți migdalele într-un singur strat într-o tigaie superficială 4 până la 6 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Pregătiți amestecuri de orez conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
4
Între timp, topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați cârnați, ardei gras, țelină și ceapă. Sotati 10 minute sau pana cand se inmoaie. Se amestecă puiul, următoarele 6 ingrediente, orezul și 3 căni de brânză. Amestecați amestecul într - un vas de copt ușor uns de 15 x 10 inci sau 2 vase de copt (11 x 7 inci). Sus cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Coaceți la 350 timp de 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Se presară cu restul de 1 cană de brânză și se acoperă cu migdale prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Coaceți 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Pentru a face înainte: pregătiți conform instrucțiunilor din pașii 2 și acoperiți cu folie de aluminiu și înghețați până la 1 lună.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
9
Scoateți din congelator și lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră. Toast migdale ca regia în etapa
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
10
Coaceți caserola, acoperită, la 350 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți 55 de minute până la 1 oră și 15 minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
11
Se presară cu 1 cană (4 oz.) brânză Cheddar mărunțită și migdale prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
12
Coaceți încă 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun e în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Albarino,vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ai putea încerca este Joyce Vineyards Albarino. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
Livadia Albarino
Livadia Albarino
Vioi și oțel stil spaniol Albari cca Este viu proaspete cu spori aromatice și aciditate racy. Crisp și răcoritor cu măr verde tartă, piersică albă și citrice zesty, împreună cu Sones umede, groapă de caise și o soluție salină de udare a gurii, ceea ce face un sipper grozav de vară.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate20
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista