Caserola de orez și șuncă

Caserola de orez și șuncă
Caserola de orez și șuncă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. O porție conține 183 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați morcovul, orezul instant, șunca și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola de șuncă și fasole verde, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Ungeți un vas mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Combinați șunca, brânza Cheddar, morcovul, ardeiul gras verde, orezul instant, ceapa tăiată cubulețe, laptele și smântâna de supă de țelină într-un bol până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Supa De TelinaCrema De Supa De Telina
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Transferați amestecul de șuncă în vasul de copt pregătit; acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 90 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Îndepărtați folia și continuați să coaceți până când caserola este fierbinte și Bulbuc, aproximativ 30 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista