Caserola de fenicul și andive belgiene

Caserola de fenicul și andive belgiene
Fenicul și caserola de andive belgiană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 214 calorii. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză dolce gorgonzola, bulion de pui degresat cu grăsime, prosciutto și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată De Fenicul, Mache Și Andive Belgiene Cu Mandarine Satsuma, Caserola belgiană de andive și șuncă, și Șuncă Belgiană De Andive Gratinată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ciupiți frunzele fragede de fenicul verde; clătiți, scurgeți, înfășurați într-un prosop, puneți-l într-o pungă de plastic și răciți până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Tăiați și aruncați tulpinile, capetele rădăcinii și orice zone învinețite din capetele de fenicul. Clătiți capetele și tăiați-le pe jumătate pe lungime pe cea mai largă Dimensiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
3
Tăiați și aruncați capetele rădăcinii decolorate și orice frunze decolorate din andive.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
4
Tăiați capetele pe jumătate pe lungime.
5
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Așezați cât de mult fenicul se va potrivi, tăiați partea în jos, în tigaie și rumeniți ușor, 3 până la 4 minute; întoarceți și maro laturile curbate, cu 3 până la 4 minute mai mult. Dacă untul începe să ardă, adăugați apă, 1 până la 2 linguri odată. Pe măsură ce este rumenit, transferați feniculul, tăiat cu fața în sus, într-o caserolă superficială de 3 litri sau un vas de copt de 9 x 13 inci și rumeniți bucățile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Când tot feniculul este rumenit, așezați endive tăiate cu fața în jos în tigaie și rumeniți, 3 până la 4 minute, adăugând 1 până la 2 linguri de apă dacă începe să ardă. Întoarceți și rumeniți părțile superioare, cu 3 până la 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Scoateți tigaia de pe foc și transferați Andiva pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Tăiați jumătățile pe jumătate pe lungime. Rupeți feliile de prosciutto în benzi lungi și înguste. Înfășurați secțiunile de andive în mod egal cu prosciutto. Potriviți bucățile de andive în mod egal între bucățile de fenicul din caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
AndiveAndive
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
10
În tigaia nespălată la foc mare, topiți restul de 2 linguri de unt; adăugați făină și amestecați până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Se ia de pe foc și se amestecă treptat în bulion și smântână. Întoarceți tigaia la foc mare și bateți până la fierbere; se fierbe și se amestecă 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Adăugați 1/3 cană de brânză și bateți până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
13
Se toarnă sosul uniform peste fenicul și andive, acoperind toate suprafețele. Acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AndiveAndive
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
14
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când feniculul este doar fraged când este străpuns, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
15
Descoperiți, punctați cu brânza rămasă și coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Se toacă 1/2 cană frunze de fenicul rezervate și se presară peste caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
16
Se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista