Caserola De Fasole De Conopidă
Caserola de fasole de conopidă este o fără gluten rețetă cu 10 porții. Acest fel de mâncare are 460 calorii, 11g de proteine, și 42G de grăsime per portie. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de brânză mozzarella, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, Caserola De Conopidă, și Caserola De Conopidă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată; gătiți conopida până când este fragedă, dar fermă la mușcătură, aproximativ 10 minute.
Adăugați fasole verde; gatiti pana cand se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, întorcând ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Scurgeți feliile de slănină pe prosoape de hârtie, rezervând grăsime de slănină în tigaie.
Gatiti si amestecati ceapa in tigaie cu unsoare de bacon la foc mediu pana se inmoaie si se rumeneste usor, aproximativ 10 minute.
Amestecați conopida, fasolea verde, slănina și ceapa împreună într-o farfurie.
Se amestecă untul și maioneza împreună într-un bol; se toarnă peste amestecul de conopidă. Se amestecă pentru a acoperi; se acoperă cu brânză mozzarella.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și barbotată, 20 de minute.