Caserola de cartofi dulci cu fulgi de porumb, Pecan și Marshmallow

Caserola de cartofi dulci cu fulgi de porumb, Pecan și Marshmallow ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 308 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de porumb cereale, zahăr brun, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Pecan Acoperit Caserola De Cartofi Dulci, Pecan Streusel Acoperit Caserola De Cartofi Dulci, și Piei de cartofi dulci coapte de două ori cu Pecan Streusel (caserolă individuală de cartofi dulci akan).
Instrucțiuni
Pregătiți umplutura: Preîncălziți cuptorul la 40
Coaceți cartofii dulci pe o foaie de copt 1 oră sau până se înmoaie. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Lăsați cartofii să stea până se răcește la atingere (aproximativ 20 de minute); curățați și zdrobiți cu un tocător de cartofi.
Bateți piureul de cartofi dulci, 2 linguri. unt înmuiat și următoarele 5 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până la omogenizare. Puneți amestecul într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Se prepară topping: se amestecă împreună fulgi de porumb zdrobit cereale și următoarele 3 ingrediente.
Presărați peste amestecul de cartofi dulci în rânduri diagonale la 2 inci distanță.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 10 minute.
Presărați marshmallows miniaturale în rânduri alternative între amestecul de fulgi de porumb și coaceți încă 10 minute.
Caserola de cartofi dulci cu bezea aurie: omiteți toppingul de fulgi de porumb, Pecan și Marshmallow.
Coaceți umplutura de cartofi dulci la 350 timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor; lăsați să stea 10 minute. Bateți 4 albușuri la viteză mare cu un mixer electric până se spumează. Adăugați treptat 1/4 cană zahăr granulat, 1 lingură. la un moment dat, bateți până se formează vârfuri rigide și zahărul este dizolvat.
Întindeți bezea peste amestecul de cartofi dulci; coaceți încă 10 minute sau până devin aurii. Timp practic: 30 min.; Timp Total: 2 ore, 40 min.
Per portie: calorii 216; grăsime 8g (sat 1g, mono 1g, poli 2G); proteine 8g; Carb 3G; fibre 1g; Chol 31mg; fier 1mg; sodiu 271mg; Calc 66mg
Caserola de cartofi dulci cu vârf de Pecan: omiteți toppingul de fulgi de porumb, Pecan și Marshmallow. Puls 3 Linguri. făină universală și 1/4 cană zahăr brun ambalat ferm într-un robot de bucătărie până la combinare.
Adăugați 1 Lingură. unt rece, tăiat în bucăți mici și procesați 45 de secunde sau până când amestecul seamănă cu o masă grosieră; se amestecă 1/3 cană de nuci pecan tocate mărunt.
Presărați amestecul peste umplutura de cartofi dulci în vasul de copt.
Coaceți la 350 timp de 40 până la 45 de minute sau până când toppingul este maro auriu. Timp practic: 20 min.; Timp Total: 2 ore, 20 min.
Per portie: calorii 267; grăsime 8g (sat 4G, mono 5G, poli 4G); proteine 7g; Carb 5g; fibre 6g; Chol 35mg; fier 4mg; sodiu 256mg; Calc 75mg