Caserola de șuncă și grâu
Șuncă și crupe caserola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 15 și costă 25 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 84 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de sos worcestershire, șuncă cu conținut scăzut de sare, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 45%, care este solid. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola de șuncă și fasole verde, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola.
Instrucțiuni
Combinați 4 căni de apă și sare într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Se amestecă grits; acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când grits sunt îngroșate, amestecând ocazional.
Adăugați șuncă, margarină și sos Worcestershire; amestecați până se topește margarina. Adăugați treptat înlocuitor de ou, amestecând bine.
Spoon grits amestec într - un vas de copt 11-x 7-x 1 1/2-inch acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute.
Coaceți încă 5 minute sau până când brânza se topește.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.