Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați caserola de paste de pui brânză. Această rețetă servește 8 și costă 2,31 USD pe porție. O porție conține 496 calorii, 44G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, cremă condensată de supă de ciuperci, piept de pui în pungi cu aburi până la trecere și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cheesy Pui Sud-Vest Paste Caserola, Caserola De Paste Cu Brânză, și Brânză de vită și caserolă de Paste.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Topiți untul în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ardei și ceapă; gătiți și amestecați 5 min. sau până la crocant-fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați pui, supe, roșii și jumătate din VELVEETA; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Brânză Velveeta
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Întindeți 2 căni amestec de pui pe fundul vasului de copt de 13x9 inci; acoperiți cu 6 tăiței de lasagna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Repetați straturile care se termină cu amestecul de pui. Se acoperă cu VELVEETA rămasă; se acoperă cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Velveeta
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Coaceți timp de 30 de minute sau până când se încălzește. Apoi scoateți folia și coaceți neacoperite în ultimele 8 minute.