Caserola Cu Brânză Broccoli
Nevoie de o garnitură fără gluten? Caserola cu brânză Broccoli ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 284 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână sos de brânză de proces, apă, castane de apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 57%. Încercați Sunca, Broccoli, Mac 'N brânză caserola, Cea Mai Bună Caserolă Cu Brânză De Broccoli, și Brânză Broccoli Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o caserolă de 2 litri.
Puneți broccoli în cratiță cu 2 linguri de apă. Aduceți apa la fierbere; reduceți căldura la mediu. Capac; gatiti 5 minute. Descoperă; gătiți încă 2 până la 3 minute, separând ocazional broccoli.
Într-o oală mică, gătiți brânza și supa împreună până se omogenizează.
Combinați brânza și supa, broccoli, castane de apă și orez în caserolă. Acoperiți cu migdale.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 de minute, sau până când caserola este cu bule.