Caserolă de cartofi dulci

Dacă aveți aproximativ 1 oră și 35 de minute de petrecut în bucătărie, caserola cu cartofi dulci ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten și lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 285 de calorii , 6 g de proteine și 11 g de grăsime fiecare. Pentru 98 de cenți per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă pentru Ziua Recunoștinței . Un amestec de piper, sare cușer, ouă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu un scor de lingură de 54% , acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Caserola de cartofi dulci cu ghimbir , Caserola de cartofi dulci cu nuci pecan și Caserola de cartofi dulci cu topping de nuci pecan .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Pune cartofii dulci pe o tava de copt si strapungi fiecare de 2 sau 3 ori cu o furculita.
Coaceți timp de 45 până la 50 de minute sau până când se înmoaie. Se da deoparte la racit.
Dați cuptorul la 350 de grade F. Scoateți cartofii dulci din coajă și într-un castron mediu. Aruncați pieile. Pasează cartofii până se omogenizează.
Adăugați ouăle, untul, zahărul brun, sarea, scorțișoara, ghimbirul, nucșoara și piperul după gust.
Bateți amestecul până la omogenizare.
Ungeți cu unt o caserolă de 8 pe 8 inci.
Turnați amestecul de cartofi dulci în tigaie și stropiți deasupra cu nuci pecan.
Coaceți până se umflă, aproximativ 30 de minute.