Caserolă cu tăiței cu ton Sunny
Caserola cu tăiței cu ton Sunny's este o rețetă de pescuit cu 8 porții. Pentru 2,16 USD per porție , această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38 g de proteine , 51 g de grăsimi și un total de 851 de calorii . Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră și 10 minute . Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă este pe placul a 29 de bucătari și bucătari. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sos worcestershire, supă de pui, ton albacore și mazăre. Cu un scor de 79% , acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Caserola cu tăiței cu ton: Mami bucătari , Cel mai simplu mic dejun vreodată: Parfait cu fructe însorite și Caserolă cu tăiței cu pui Homestlye .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Pentru caserolă: Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți un vas rezistent la cuptor de 13 pe 9 inchi sau un vas de lasagna și lăsați deoparte.
Gătiți tăițeii cu ou în apă clocotită cu sare, conform instrucțiunilor de pe ambalaj, al dente, aproximativ 8 minute.
Scurgeți și puneți imediat tăițeii într-un castron mare umplut cu apă cu gheață pentru a opri gătirea. După ce s-au răcit, se scurg și apoi se toarnă pastele într-un castron mare cu tonul, mazărea și ambele brânzeturi. Se amestecă pentru a combina.
Într-o tigaie mare cu părțile drepte, adăugați cele 2 linguri de unt, uleiul de măsline, ceapa și cimbru. Se condimentează cu un strop de sare și piper și se fierbe la foc mediu până când ceapa este fragedă și translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați ciupercile, asezonați cu sare și gătiți ușor până când se înmoaie și se întunecă, încă aproximativ 5 minute.
Adăugați sosul Worcestershire și hreanul, apoi presărați făina peste toată tigaia. Amestecați pentru a ajuta făina să se înmoaie în legume și gătiți încă un minut pentru a pierde gustul făinii. Ridicați focul la mediu-mare și adăugați supa de pui. Gătiți până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute, apoi amestecați încet smântâna groasă. Se fierbe până când crema se îngroașă ușor, încă aproximativ 4 minute. Gustați și asezonați cu sare dacă este necesar.
Turnați sosul de ciuperci peste tăițeii pregătiți în castronul mare și amestecați rapid pentru a se combina. Se toarnă imediat în vasul pregătit.
Pentru topping: Într-un castron mic, combinați pesmetul și uleiul de măsline. Se condimentează cu un strop de sare și o măcinare sau două de piper. Se amestecă până când firimiturile absorb uleiul în mod uniform.
Presărați uniform amestecul de pesmet deasupra vasului și puneți, neacoperit, la cuptor până când părțile laterale sunt clocotite și blatul este maro auriu, aproximativ 35 de minute.
Lasati sa se odihneasca 5 minute inainte de servire.