Cartofi umpluți cu Pesto și roșii uscate la soare
Cartofii umpluți cu Pesto și roșii uscate la soare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 232 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,14 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 55 de minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de cartofi de copt, pesto de busuioc, roșii uscate la soare julienne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Cartofi umpluți cu Pesto și roșii uscate la soare, Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. cartofii se curăță ușor, dar nu se curăță. Pierceți cartofii de mai multe ori cu furculița.
Coaceți 1 oră până la 1 oră 15 minute sau până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși în centru cu furculița.
Lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca.
Tăiați fiecare cartof pe lungime în jumătate; scoateți interiorul într-un castron mediu, lăsând o coajă subțire.
Adăugați lapte la cartofi; mash cu masher de cartofi sau mixer electric până când nu rămân bulgări (cantitatea de lapte necesară va varia în funcție de tipul de cartof utilizat). Se amestecă pesto, roșii, măsline și 1/2 cană de brânză. Umpleți cojile de cartofi cu amestec de piure de cartofi.
Așezați pe foaia de cookie-uri negrasă.
Coaceți aproximativ 20 de minute sau până când este fierbinte.
Se presară busuioc și brânză suplimentară.