Cartofi Prăjiți-Usturoi
Cartofi prăjiți-usturoi Dip este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 28. O porție conține 202 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de granule de bouillon de pui, cremă de brânză, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, Pecan prăjită baie de sfeclă cu salvie, și roșii prăjite și ardei roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii conform indicatiilor pe SAC. În castron mediu, puneți cartofii; lăsați să stea până se răcește ușor, 10 până la 15 minute.
Între timp, într-un alt castron mediu, bateți crema de brânză cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează.
Adăugați smântână, bulion și usturoi; bate până se omogenizează.
Mash cartofi cu masher de cartofi până ușor netedă.
Se adaugă la amestecul de smântână; bate la viteză medie până se combină bine. Se amestecă ușor pătrunjelul.
Se servește cu legume asortate. Păstrați dip în frigider.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 15 minute înainte de servire.