Cartofi Prăjiți Cu Slănină Și Brânză
Cartofii prăjiți cu slănină și brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 26 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 50 și costă 13 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi noi, brânză monterey jack, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Cartofi prăjiți cu slănină, brânză și pătrunjel, Cartofi prăjiți cu slănină, brânză și pătrunjel, și Omletă rulată cu brânză Cheddar cu cartofi prăjiți cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.
Așezați cartofii în vasul de copt.
Se amestecă pansamentul, oțetul și cimbru într-un castron mic.
Se toarnă jumătate din amestecul de pansament peste cartofi; se amestecă ușor. Refrigerați amestecul de pansament rămas.
Coaceți 40 până la 50 min. sau până când furculița este fragedă.
Scoateți din cuptor; se răcește complet.
Combinați cartofii, slănina, brânzeturile și amestecul de pansament rămas într-un castron mediu. Dați la frigider până când este gata de servit.
Garnisiți cu cimbru proaspăt suplimentar înainte de servire, dacă doriți.