Cartofi Greci De Cimbru De Lămâie

Cartofi Greci De Cimbru De Lămâie
Cartofii greci de cimbru de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 160 de calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,3 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de cartofi pentru bebeluși și degete, cimbru, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este destul de bun. Încercați Miel în stil grecesc cu lămâie și cimbru, Cartofi Noi Prăjiți Cu Lămâie Și Cimbru, și Cartofi copți feliați cu lămâie-cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
2
Într-o tigaie mare, aruncați cartofii cu ulei de măsline, suc de lămâie și cimbru. Se condimentează cu sare și piper amplu. Prăjiți până când cartofii sunt crocanți și sucul de lămâie s-a caramelizat, aproximativ 45 de minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista