Cartofi dulci de două ori coapte cu crustă de susan

Cartofii dulci coapte de două ori cu crustă de susan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 186 calorii. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, ghimbir, melasă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Cartofi dulci de două ori coapte cu bacon-Susan fragil, Cartofi dulci de două ori coapte cu bacon-Susan fragil, și Cartofi umpluți cu brânză cu pastă de iaurt-condimente și crustă de semințe de susan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Înfășurați cartofii în folie; coaceți la 375 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Mișto. Curățați și tăiați fiecare cartof în 6 pene; pune deoparte.
Combinați concentratul de suc de mere și următoarele 4 ingrediente (concentrați-vă prin ghimbir) într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și lăsați-l deoparte.
Combinați semințele de susan și piperul într-un castron; pus deoparte.
Așezați pene de cartofi pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ungeți pene cu amestec de suc de mere și presărați cu amestec de semințe de susan.
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până se rumenesc. Cuptorul cu microunde rămâne amestecul de suc de mere la 30 de secunde sau până când este fierbinte și se strecoară peste pene de cartofi.