Cartofii dulci cu unt Ancho Chile ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 561 calorii, 2G de proteine, și 38g de grăsime per portie. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, cidru de mere, ghimbir și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Porumb la gratar cu miere-Ancho Chile unt, Crupe De Cheddar Alb Cu Unt Ancho Chile, și Lămâie-Pui Ancho Și Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Feliați cartofii dulci în felii rotunde de 1/4 inch.Aranjați cartofii într-un vas de copt ușor uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Amestecați zahărul brun, scorțișoara, nucșoara, ghimbirul, untul topit și cidrul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Creață Feliată Mărunt
Hârtie De Orez
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
3
Presărați fiecare strat de cartofi cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
4
Acoperiți cu folie și coaceți la 325 grade F timp de aproximativ 35 de minute sau până aproape moale.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără Grăsime
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Într-un alt castron amestecați untul moale, siropul de arțar, pudra de chile și sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
6
Scoateți folia și turnați amestecul de unt de chile și continuați să coaceți încă 15 minute până la culoarea aurie. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional