Cartofi Dulci Confiați
Cartofii dulci confiați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 431 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, nucșoară măcinată, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ cartofi dulci" confiați", Cartofi dulci confiate s, și Cartofi Dulci Confiați.
Instrucțiuni
În cratița de 4 litri sau cuptorul olandez, puneți cartofii; adăugați suficientă apă doar pentru a acoperi cartofii.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 20 până la 25 de minute sau doar până când cartofii sunt fragede.
Scurgeți; clătiți cu apă rece pentru a se răci ușor.
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați caserola superficială de 2 până la 2 1/2 litru cu spray de gătit.
Scoateți pielea din cartofii dulci.
Tăiați în felii de 1/2 inch; se pune în caserolă.
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți zahărul brun, amidonul de porumb, sarea, scorțișoara, nucșoara, sucul de mere și 2 linguri de unt până la fierbere la foc mediu-mare, amestecând continuu. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
Se toarnă amestecul peste cartofi. Într-un castron mic, amestecați ingredientele de topping până se sfărâmă.
Presărați uniform peste cartofii dulci.
Coaceți neacoperit 15 până la 20 de minute sau până la bule.