Cartofi Dulci Anna
Cartofi dulci Anna ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 354 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,15 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de sirop de arțar, sare kosher, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi Dulci Anna Cu Prune, Cartofi dulci Anna cu ghee condimentat, și Pommes Anna (Cartofi Anna) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 425 F și aranjați un suport în mijloc. Înveliți un vas de copt de 8 pe 8 inci cu unt; pus deoparte.
Așezați nucile și zahărul brun într-un castron mic și amestecați până se combină; pus deoparte.Curățați cartofii dulci. Folosind o mandolină sau un cuțit foarte ascuțit, feliați chiar și în runde groase de 1/8 inch; pus deoparte.
Așezați ingredientele rămase într-o cratiță mare la foc mediu-mic, amestecând până când untul s-a topit și amestecul este combinat.
Se ia de pe foc, se adaugă feliile de cartof dulce și se amestecă până se acoperă uniform. Gustați un cartof dulce și adăugați mai multă sare și piper după cum este necesar.
Așezați jumătate din feliile de cartof într-un strat uniform în vasul pregătit, suprapunându-se după cum este necesar.
Se presară cu jumătate din amestecul de zahăr brun–nuc.
Așezați feliile de cartof dulce rămase în vas, împreună cu orice sucuri rămase din cratiță.
Se presară cu amestecul rămas de zahăr brun–nuc.Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți timp de 20 de minute.
Scoateți folia, rotiți vasul și gătiți până când blatul se rumeneste și cartofii dulci sunt fragede când sunt străpunși cu o furculiță, cu aproximativ 20 până la 25 de minute în plus.