Cartofi cu smântână BREAKSTONE
Cartofii cu smântână din BREAKSTONE necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. O porție conține 229 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Mergeți la magazin și ridicați ceapă verde, cartofi, produs din brânză pasteurizată cu lapte velveeta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este perfect pentru Paște. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 52%. Încercați Cartofi Cu Cremă Acră, Cartofi Cu Smântână-Mărar, și Smântână cu aragaz lent și ceapă rumenite cu șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. gătiți cartofii în apă clocotită într-o cratiță mare acoperită 10 până la 12 minute sau doar până când cartofii sunt fragede; scurgere.
Scoateți 3/4 din cartofi; așezați într-un castron mare.
Adăugați smântână; se pasează până se omogenizează. Se amestecă VELVEETA, șunca și ceapa.
Adăugați feliile de cartof rămase; se amestecă ușor.
Lingură în vas de copt de 13x9 inci pulverizat cu spray de gătit; presărați parmezan.
Coaceți 30 de minute sau până când se încălzește.