Cartofi Cu Crustă De Sare

Cartofii cu crustă de sare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 306 calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Un amestec de crenguțe de cimbru, sare kosher, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos, întreg 30, și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi Copți Cu Crustă De Sare, Rețetă de cartofi pentru bebeluși cu crustă de sare, și Jos si cartofi crustati cu sare si sos Cilantro-patrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați sarea, piperul și ierburile într-un castron mare.
Se toarnă uleiul într-o tigaie mare din fontă și se pune peste foc mediu-înalt sau grătar de cărbune. Când uleiul ajunge la un fum ușor, adăugați cartofii într-un singur strat și prăjiți până când devin frumoși și crăpați pe toate părțile. Acoperiți cartofii complet cu amestecul de sare și gătiți aproximativ 1 oră până când sarea formează o crustă gătită și cartofii sunt fragede. Rupeți crusta pentru a servi.