Cartofi Copți La Grătar

Cartofi Copți La Grătar
Cartofii copți la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 159 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 100 de oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați cartofi de copt, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Cartofi Copți La Grătar, Cartofi La Grătar, Încărcați De Două Ori, și Cartofi Copți Ușor La Grătar.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-un vas mare cu apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere și se gătește la foc mediu-mare timp de aproximativ 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Scurgeți cartofii și aruncați cu ulei de măsline, piper negru, rozmarin și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
4
Așezați cartofii cu pielea în jos la foc indirect pe grătar și rezervați lichid. Grătar timp de aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți cartofii pe o farfurie de servire și presărați cu amestecul de ulei de măsline rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista