Cartofi Copți În Stil Restaurant Ușor
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Cartofii copți în stil Restaurant ușor ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 25 de porții cu 37 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, brânză Cheddar ascuțită, cremă knudsen și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Stilul Restaurantului A Distrus Cartofii, Cartofi Zdrobiți În Stil Restaurant, și Fasole Neagră În Stil Restaurant Ușor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 204°.
Prăjiți cartofii în mai multe locuri cu furculiță. Cuptor cu microunde la înălțime 8 până la 9 min. sau până la licitație.
Tăiați cartofii pe lungime în jumătate. Scoateți carnea în castron, lăsând cochilii subțiri; mash carne de cartofi cu cremă de brânză, smântână și 1/4 cană de cheddar. Lingură în coji de cartofi; se presară cu cheddar rămas.
Coaceți 10 min. sau până când brânza este topită și cartofii sunt încălziți.