Cartofi și legume de toamnă Hash este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 319 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați cartofi roșii, igname de granat, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cartofi Și Legume De Toamnă Hash, Piept de pui prăjit cu Jus de ierburi și Hash de cartofi-legume, și Fidea de ou prăjit și cartofi dulci cu șuncă și Hash de legume.
Instrucțiuni
1
Împingeți toate ingredientele în micicastron. Faceți înainte: se poate face cu 4 zile înainte.Acoperiți și răciți. Aduceți la temperatura camereiși repetați înainte de utilizare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Cutverde și tulpini de pe toate sfecla; aruncatetulpini. Tăiați grosolan suficient verde de sfeclăpentru a măsura 4 căni ambalate slab. Aducețio cratiță medie cu apă sărată la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați verdeață și gătiți până când se usucă, aproximativ1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
4
Se scurge bine. Pune deoparte. Frecați sfecla; așezați în vas de copt din sticlă de 8x8x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
5
Turnajumătate de ulei de plante peste sfeclă; se presară cu sareși piper. Acoperiți vasul de copt cu folie șisfecla de orez până se înmoaie când este străpunsă cucuțit mic ascuțit, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sfeclă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuțit
Folie De Aluminiu
6
Scoateți din cuptor și lăsați sfecla să stea până se răceștesuficient de manevrat. Cojiți sfecla; tăiați în bucăți de 1/2 inch și rezervați. Faceți înainte: Beetgreen-urile și sfecla pot fi făcute cu 1 zi înainte.Se acoperă separat și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Creșteți temperatura cuptorului la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Combinați dovleceii, cartofii și ignamele încastron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Suc De Fructe
Yam
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Adăugați uleiul de plante rămas șitoss pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
10
Se presară generos cu sareși piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
11
Răspândiți amestecul de legumeîn mod egal pe o foaie de copt mare. Prăjițipână când legumele sunt fragede când sunt străpunse cu cuțitul și ușor rumenite în jurul marginilor, amestecând și întorcând legumele ocazional, aproximativ 50 de minute. Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuțit
12
Lăsați să stea în picioaredescoperit la temperatura camerei. Rewarmin 350 cuptor F până la încălzire, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Se amestecă sfecla și verdeața de sfeclă în legume prăjite; punctați cu cuburi de unt și continuați să prăjiți doar până când sfecla este încălzită, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Verde
Unt
Sfeclă
14
Transferamestec de legume într-un castron mare și serviți.