Carne Tradițională Giroscopică

Carne Tradițională Giroscopică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea tradițională de giroscop. O porție conține 622 calorii, 39G de proteine, și 49G de grăsime. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.59 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de maghiran, miel măcinat, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 52%. Rețete similare includ Gyro Carne, Seitan Gyro Carne, și Carne Gyro și sos Tzatziki.

Instrucțiuni

1
Așezați ceapa într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă mărunt. Scoateți ceapa pe centrul unui prosop, adunați capetele prosopului și stoarceți lichidul din ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Așezați ceapa într-un bol de amestecare împreună cu mielul și carnea de vită. Condimentați cu usturoi, oregano, chimen, maghiran, rozmarin, cimbru, piper negru și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
MaghiranMaghiran
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
Se amestecă bine cu mâinile până se combină bine. Acoperiți și refrigerați 1 până la 2 ore pentru a permite aromelor să se amestece.
4
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Așezați amestecul de carne în robotul de bucătărie și pulsați aproximativ un minut până când se toacă fin și amestecul se simte lipicios. Împachetați amestecul de carne într-o tigaie de pâine de 7x4 inch, asigurându-vă că nu există buzunare de aer. Tapetați o tigaie cu un prosop de bucătărie umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6
Așezați tigaia pe prosop, în interiorul tăvii de prăjire și introduceți-o în cuptorul preîncălzit. Umpleți tigaia cu apă clocotită pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Coaceți până când carnea giroscopică nu mai este roz în centru, iar temperatura internă înregistrează 165 de grade F (75 de grade C) pe un termometru pentru carne, 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se toarnă orice grăsime acumulată și se lasă să se răcească ușor înainte de a felia subțire și de a servi.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista