Carne de vită sotată cu lămâie pe un pat de Rabe de Broccoli

Carnea de vită sotată cu lămâie pe un pat de Rabe de Broccoli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 423 calorii. Pentru $ 3.01 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână apă, făină, scoici de vițel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Rabe de Broccoli și Scallopini de vițel pane, Rabe De Broccoli Sotate, și Rabe De Broccoli Sotate.
Instrucțiuni
Într-o tigaie la foc moderat, combinați uleiul, untul și făina. Gatiti 2 sau 3 minute.
Adăugați vițelul feliat în sos îngroșat 3 sau 4 minute și transferați într-un platou cald. Condimentează vițelul cu sare și piper.
Adăugați coaja de lămâie, sucul de lămâie și pătrunjelul tocat în sos și scoateți tigaia de pe foc.
Încălziți apa pentru Rabe de broccoli. Blanch până la gătit, dar încă crocant.
Scurgeți Rabe de broccoli.
Puneți o a doua tigaie la foc mediu.
Adăugați ulei de măsline extravirgin, usturoi și rabe de broccoli și gătiți până se înmoaie. Condimentează cu sare, piper și nucșoară.
Pentru a asambla, împărțiți Rabe de broccoli între 2 farfurii. Se acoperă cu vițel și se toarnă sosul de tigaie în mod egal peste cele 2 farfurii.