Carne De Vită Samosas

Carne De Vită Samosas
Samosele de vită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă fără lactate servește 18 și costă $1.41 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 410 calorii. Un amestec de pudră de chili, carne de vită măcinată, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 82 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită Samosas, Samosas Picant De Vită, și Samosas Cu Conținut Scăzut De Grăsimi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă ușor sărată. Se amestecă cartofii și mazărea. Gatiti pana cand cartofii sunt fragezi, dar inca fermi, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se scurge, se amestecă împreună și se lasă deoparte.
3
Într-o cratiță mare la foc mediu, încălziți uleiul. Semințe de chimen brun și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se amestecă ceapa și carnea de vită măcinată. Gatiti pana cand carnea de vita se rumeneste uniform si ceapa este moale, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Se amestecă în usturoi, rădăcină proaspătă de ghimbir. Condimentează cu piper negru, sare, chimen, coriandru, turmeric, pudră de chili, scorțișoară și cardamom. Se amestecă amestecul de piure de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
TurmericTurmeric
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
6
Se ia de pe foc și se răcește la frigider timp de 1 oră sau până se răcește.
7
Încălziți uleiul într-o cratiță mare și grea la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se amestecă coriandru și ardei iute verde în amestecul de cartofi și carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
9
Așezați aproximativ 1 lingură de amestec pe fiecare foaie phyllo. Îndoiți foile în triunghiuri, apăsând marginile împreună cu degetele umezite.
10
În loturi mici, prăjiți până se rumenesc, aproximativ 3 minute.
11
Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi

Ingrediente

1frunze de dafin, zdrobitefrunze de dafin, zdrobite1Oreos dublu umplut1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1Oreos dublu umplut1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1Bucăți de caramele Heath Bar3 cartofi rumeni, tăiați în bucăți de 1 inch3 cartofi rumeni, tăiați în bucăți de 1 inch1Bucăți de caramele Heath Bar3 cartofi rumeni, tăiați în bucăți de 1 inch3 cartofi rumeni, tăiați în bucăți de 1 inch23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcoriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcoriandru proaspăt tocatcoriandru proaspăt tocat12 lingurițe de pudră de usturoirădăcină de ghimbir proaspăt tocatărădăcină de ghimbir proaspăt tocată12 lingurițe de pudră de usturoirădăcină de ghimbir proaspăt tocatărădăcină de ghimbir proaspăt tocată4cuișoareusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmardei iute verde tocatardei iute verde tocat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmardei iute verde tocatardei iute verde tocat4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă1 linguriță de semințe de fenicul, 1/3 palmă1Bucăți de caramele Heath Barcardamom la solcardamom la sol1Bucăți de caramele Heath Barcardamom la solcardamom la sol1Bucăți de caramele Heath Barscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată1Bucăți de caramele Heath Barscorțișoară măcinatăscorțișoară măcinată1Oreos dublu umplutcoriandru măcinatcoriandru măcinat1Oreos dublu umplutcoriandru măcinatcoriandru măcinat1Oreos dublu umplutchimen măcinatchimen măcinat1Oreos dublu umplutchimen măcinatchimen măcinat1Bucăți de caramele Heath Bar2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel1Bucăți de caramele Heath Bar2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel2 până la 3 linguri inele de ardei banane tocate sau ardei iute tocați de orice fel1Oreos dublu umplutturmeric măcinatturmeric măcinat1Oreos dublu umplutturmeric măcinatturmeric măcinat9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei pentru prăjitulei pentru prăjit2mariceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmazăre congelată, dezghețatămazăre congelată, dezghețată4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pachet aluat phyllopachet aluat phyllo4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pachet aluat phyllopachet aluat phyllo2maricartofi, decojițicartofi, decojiți2Bucăți de caramele Heath Bar(fie fie obișnuit)(fie fie obișnuit)2Bucăți de caramele Heath Bar(fie fie obișnuit)(fie fie obișnuit)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții18
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista