Carne de vită prăjită cu morcovi și portocale de sezon nou

Carne de vită prăjită cu morcovi și portocale de sezon nou
Carnea de vițel prăjită cu morcovi și portocale de sezon nou ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 519 calorii, 51G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.75 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Această rețetă de la BBC Good Food necesită stoc de pui, căței de usturoi, cimbru și grămadă de morcov din noul sezon. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cracker Barrel Old Country Store Friptură De Vițel, Friptură de vițel cu legume rădăcinoase (aragaz lent), și Cea mai bună friptură de oală cu morcovi și cartofi.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Îndepărtați golurile din articulația de vițel cu usturoiul feliat și niște cimbru, apoi condimentați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
3
Încălziți uleiul și untul într-o caserolă adâncă rezistentă la flăcări și petreceți 15 minute bune sfârâind încet vițelul până se rumenesc peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
4
Scoateți îmbinarea pe o farfurie și adăugați morcovii, șalota și zahărul glazurat, apoi gătiți timp de 5 minute până când totul este ușor caramelizat. Ridicați morcovii, dar lăsați orice altceva în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
5
Adăugați restul de cimbru, usturoiul bătut și coaja de portocală. Cuibărește vițelul înapoi în vas și toarnă peste vin, apoi bulionul. Acoperiți și dați la cuptor pentru 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Scoateți vasul din cuptor, descoperiți și împrăștiați morcovii în jurul cărnii. Întoarceți vasul la cuptor timp de 1 oră, neacoperit. Gatiti pana cand carnea este foarte frageda, apoi lasati sa se raceasca usor. Ridicați carnea pe o scândură și sculptați-o în felii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se servește cu sucurile din vas și morcovii fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista